Stadsbezorging over naar duurzaam

Gepubliceerd op: 11 juli 2020 Sevic Cargo 500

De steden lopen vol, de luchtkwaliteit staat onder druk en de bewoners van de steden klagen over geluidsoverlast, de stank van transport bewegingen en schade aan de oude binnensteden  in de binnensteden. Daar moeten we met z’n allen anders naar gaan kijken en oplossen op een manier waardoor deze klachten afnemen en het liefst helemaal verdwijnen. Onze stadsbezorging moet over naar duurzaam. Met de nieuwe elektrische bestel auto’s moet dat zeker lukken. Er zijn verschillende aanbieders en oplossingen beschikbaar en de ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel. Nu is alles nog elektrisch en binnenkort komen daar de waterstof oplossing bij. Vooral deze laatste hebben een voordeel, dat de beperking die nu nog in het accupakket zit kan worden overwonnen en zo de distributiecentra iets verder naar de buitenwijken van de  steden kan worden verplaatst. Dat komt dan de aanlevering weer ten goede en daar is iedereen weer bij gebaat.

De Sevic Cargo 500

Deze 100% elektrische bestelvoertuigen kunnen worden ingezet in een breed scala segmenten, denk hierbij aan bezorging van levensmiddelen of goederen. Het voertuig met Pick-Up kan uitstekend gebruikt worden in de groenvoorziening of parkonderhoud en kan worden voorzien van een kiepfunctie. De Koelwagen variant biedt de perfecte oplossing voor Horeca bevoorrading door zijn ingebouwde koelinstallatie en isolerende laadbak. De Vuil Veeg kieper kan goed worden toegepast bij gemeentewerk of de afvalservice. Elke opbouw is leverbaar en maatwerk vormt ook geen probleem, dit maakt de Sevic Cargo 500 een multifunctioneel en multi-inzetbaar elektrisch bestelvoertuig. Bekijk de sevic Cargo 500 op de website van de producent en importeur https://sevalemobility.com/

Elektrisch voertuig voor Stadsdistributie

Elektrische voertuigen zijn ideaal voor (stads)distributie. Dankzij hun afmetingen kunnen ze prettig en veilig rijden door smalle (winkel)straten. Wij hebben de unieke ‘Sevic Cargo 500’ in ons assortiment met een rijbereik van 120 km en een laadvermogen van 840 kg. De Sevic Cargo is een modern light electric vehicle (LEV) en is leverbaar in verschillende kleuren en vormen van opbouw.

Dit 100% elektrische voertuig heeft toegang tot alle milieuzones en wordt dan ook vaak ingezet bij de bezorging van post(pakketten) of levensmiddelen binnenstedelijk. De Sevic Cargo 500 is ook ideaal voor onderhoud – en installatiebedrijven, gemeentes, groenvoorzieningsbedrijven en schoolcampussen.

Opladen doet u eenvoudig bij ieder stopcontact. U heeft geen speciale laadpaal nodig. Naast het kopen van een Sevic Cargo is het ook mogelijk om dit voertuig te leasen.